Voor directeurs van het basisonderwijs bestaat er een handige tool om al uw vervangingen te beheren. U heeft af en toe een invaller nodig en weet soms geen raad? Invalpool.nl is een handige website die u enerzijds helpt om invallers te zoeken, maar anderzijds ook de administratie er rond te regelen. Ruim 1.000 scholen maken reeds van deze bemiddelaar gebruik. De vervangers die bij Invalpool aangesloten zijn, vullen zelf hun beschikbaarheid in. Op die manier is deze site altijd accuraat en betrouwbaar.

Hoe kan Invalpool u helpen bij het beheer van uw vervangers?
U kunt met een paar eenvoudige handelingen een invaller boeken voor de dagen die u deze nodig hebt. Meteen krijgt u ook een overzicht van de bijkomende kosten zoals vervoersonkosten. Daarnaast heeft u een aantal rapporten ter beschikking, bijvoorbeeld de historiek van uw invallers, wekelijkse rapporten van de gepresteerde uren, enzovoort. Een handige functie is de controle op de onbedoelde aanwerving. De vrij nieuwe regelgeving hier rond is zeer streng en ook daarin helpt Invalpool.nl om het overzicht te behouden.

Invalpool is gebruiksvriendelijk
Deze website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Ze werkt met eenvoudige grafieken en duidelijke tabellen. De website is ontworpen door voormalige schooldirecteuren. Zij weten maar al te goed hoe het is als u plots zonder leerkracht komt te staan. Dan heeft u er alleen maar baat bij dat het werk uit uw handen genomen wordt. Invalpool is hiervan een duidelijk bewijs.