Categorie: Vervangingen managen

De juiste invaller voor de klas

Bent u directeur op een school of bent u werkzaam binnen het schoolbestuur? Dan weet u ongetwijfeld hoe lastig het soms is als u vervanging dient te regelen bij ziekte of ontslag. De Wet Werk en Zekerheid kan dat proces soms bemoeilijken. Het is wel zo prettig als u dankzij het gebruik van de juiste software uw vervangingsbeleid optimaal kan vormgeven. Dit kan met behulp van InvalPool.nl. Waarom is dit zo handig en welke voordelen levert het u op?

Zoek de juiste invaller voor uw klas
Dit unieke softwarepakket is ideaal als u uw vervangingsbeleid optimaal wilt uitvoeren en managen. Natuurlijk wilt u de juiste invaller voor uw klas(sen) vinden en dit softwareprogramma maakt dit een stuk eenvoudiger. Uiteraard hoeft u zich over de juridische gevolgen geen zorgen te maken, want deze zijn volledig up-to-date. Met een krap aanbod van invallers is het belangrijk om zorgvuldig te werken en deze softwaretool kan daar absoluut een belangrijke bijdrage aan leveren.

Waarom u kiest voor InvalPool.nl
De keuze voor dit softwarepakket levert u altijd diverse voordelen op. Zo is het niet alleen eenvoudig in gebruik, maar bovendien flexibel in te richten. Er is altijd een helpdesk beschikbaar om uw vragen neer te leggen. Uiteraard alles conform de CAO 2016-2017 en WWZ Proof! Wacht niet te lang, maar vraag vandaag nog een licentie aan en vind de juiste invaller voor uw klas.

Vervangingen managen: waar kan u terecht?

Voor directeurs van het basisonderwijs bestaat er een handige tool om al uw vervangingen te beheren. U heeft af en toe een invaller nodig en weet soms geen raad? Invalpool.nl is een handige website die u enerzijds helpt om invallers te zoeken, maar anderzijds ook de administratie er rond te regelen. Ruim 1.000 scholen maken reeds van deze bemiddelaar gebruik. De vervangers die bij Invalpool aangesloten zijn, vullen zelf hun beschikbaarheid in. Op die manier is deze site altijd accuraat en betrouwbaar.

Hoe kan Invalpool u helpen bij het beheer van uw vervangers?
U kunt met een paar eenvoudige handelingen een invaller boeken voor de dagen die u deze nodig hebt. Meteen krijgt u ook een overzicht van de bijkomende kosten zoals vervoersonkosten. Daarnaast heeft u een aantal rapporten ter beschikking, bijvoorbeeld de historiek van uw invallers, wekelijkse rapporten van de gepresteerde uren, enzovoort. Een handige functie is de controle op de onbedoelde aanwerving. De vrij nieuwe regelgeving hier rond is zeer streng en ook daarin helpt Invalpool.nl om het overzicht te behouden.

Invalpool is gebruiksvriendelijk
Deze website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Ze werkt met eenvoudige grafieken en duidelijke tabellen. De website is ontworpen door voormalige schooldirecteuren. Zij weten maar al te goed hoe het is als u plots zonder leerkracht komt te staan. Dan heeft u er alleen maar baat bij dat het werk uit uw handen genomen wordt. Invalpool is hiervan een duidelijk bewijs.