Bent u directeur op een school of bent u werkzaam binnen het schoolbestuur? Dan weet u ongetwijfeld hoe lastig het soms is als u vervanging dient te regelen bij ziekte of ontslag. De Wet Werk en Zekerheid kan dat proces soms bemoeilijken. Het is wel zo prettig als u dankzij het gebruik van de juiste software uw vervangingsbeleid optimaal kan vormgeven. Dit kan met behulp van InvalPool.nl. Waarom is dit zo handig en welke voordelen levert het u op?

Zoek de juiste invaller voor uw klas
Dit unieke softwarepakket is ideaal als u uw vervangingsbeleid optimaal wilt uitvoeren en managen. Natuurlijk wilt u de juiste invaller voor uw klas(sen) vinden en dit softwareprogramma maakt dit een stuk eenvoudiger. Uiteraard hoeft u zich over de juridische gevolgen geen zorgen te maken, want deze zijn volledig up-to-date. Met een krap aanbod van invallers is het belangrijk om zorgvuldig te werken en deze softwaretool kan daar absoluut een belangrijke bijdrage aan leveren.

Waarom u kiest voor InvalPool.nl
De keuze voor dit softwarepakket levert u altijd diverse voordelen op. Zo is het niet alleen eenvoudig in gebruik, maar bovendien flexibel in te richten. Er is altijd een helpdesk beschikbaar om uw vragen neer te leggen. Uiteraard alles conform de CAO 2016-2017 en WWZ Proof! Wacht niet te lang, maar vraag vandaag nog een licentie aan en vind de juiste invaller voor uw klas.